8 Νοε 2007

ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ V



Το Ίδρυμα Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας καλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές και καθηγητές των δημόσιων Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ), των Ενιαίων Λυκείων και των Σχολείων Ειδικής Αγωγής (ΑΜΕΑ) της χώρας να υποβάλλουν προτάσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ V που εντάσσεται στο Μέτρο 4.4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑν) του Υπουργείου Ανάπτυξης .
Σκοπός του Προγράμματος είναι να δώσει τη δυνατότητα στις σχολικές ομάδες, να ασχοληθούν με τη μελέτη ενός τεχνολογικού θέματος της επιλογής τους, το οποίο να διακρίνεται για την πρωτοτυπία του, καθώς και για την δυνατότητα εφαρμογής και πρακτικής αξιοποίησης του.
Μετά την ολοκλήρωση των έργων του προγράμματος θα οργανωθεί στη Θεσσαλονίκη η Έκθεση Νέων Ερευνητών στην οποία θα προσκληθούν να συμμετέχουν όλες οι σχολικές ομάδες του Προγράμματος. Οι μαθητικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ V θα εκδοθεί λεύκωμα που θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και συνοπτικά στοιχεία από όλα τα έργα που πήραν μέρος στο πρόγραμμα. Αντίτυπα του λευκώματος θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες καθηγητές και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: